Завершено роботи по відводу місцевого поверхневого стоку в с.Мужієво, в рамках виконання Регіональної програми

Однією з головних проблем відводу  місцевого поверхневого стоку з прилеглих  схилів через село Мужієво є безперешкодний його пропуск  водовідвідними  каналами по вулицях Вузька та Франка до виводу його  за межі населеного пункту в меліоративний канал.

Під час інтенсивних опадів частина  поверхневого стоку з навколишніх гір відводиться  водовідвідними канавами в меліоративний канал. На даний час  ці канави замулені твердими  наносами, які змиваються дощовими та талими водами із схилів навколишніх гір і не можуть забезпечувати  своєчасного відводу  поверхневих вод. Внаслідок чого, вода із придорожньої канави по вулиці Вузька виходить із берегів і протікає по вулиці, руйнуючи дорожнє покриття та підтоплює дворогосподарства в нижній частині.

На замовлення Мужієвської сільської Ради, працівниками Берегівського МУВГ було проведено ряд заходів по розчистці  канав по вказаних вулицях. Об’єм розчистки з вивезенням  складає  506 м3, вартість  виконання робіт  становить 16094 гривень. Виконання цих заходів в подальшому   дасть змогу своєчасно і без перешкод  пропустити місцевий поверхневий  стік і таким чином запобігти нанесенню збитків  громадянам внаслідок шкідливої дії води.

Берегівське МУВГ

 

568 переглядів