Поповнився парк механізмів Виноградівського МУВГ

 

25 квітня 2013 року в рамках реалізації грантової угоди HUSKROUA0901/040 по проекту «Стале управління природними ресурсами у межиріччі річок Тиса-Тур» Виноградівським МУВГ  було отримано новий багатофункціональний екскаватор марки JCB.

Планується, що екскаватор буде залучатись до виконання робіт з реконструкції водозахисних споруд, водоприймачів на каналах Батарської осушувально-зволожувальної системи, зокрема,  правобережної водозахисної дамби р.Тур, Старий та Новий Батар. Планується також широко залучати цю нову техніку для надання допомоги органам місцевого самоврядування з метою виконання заходів Регіональної програми протипаводкового захисту в басейні р.Тиса, адже більшість каналів внутрішньогосподарської мережі значно замулені та потребують  відновлення проектних параметрів. Виконання вищенаведених робіт із залученням нової високопродуктивної та багатофункціональної техніки дозволить значно покращити еколого-меліоративний стан сільськогосподарських угідь, меліорованих земель в межах Батарської системи, уникнути затоплень та підтоплень сільгоспугідь та прилеглих земель.

Екскаватор найближчим часом вийде на лінію для виконання робіт з гідротехнічного будівництва та експлуатаційних заходів на каналах міжгосподарської та внутрішньогосподарської мережі.

Виноградівське  МУВГ

 

p style=”text-align: center”

489 переглядів