Тиждень охорони праці в Тячівському МУВГ

Міжнародна організація праці (МОП) в 2002 році оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці за ініціативою конфедерації вільних профспілок трудящих для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, який у 2013 році проводиться під девізом: “Профілактика професійних захворювань ”.

Згідно з Указом Президента України № 685/2006  від 18.08.2006 року  в Україні  відзначається День охорони праці, а також на виконання наказу Держводагентства України № 52 від 09.04.2013 року «Про проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2013 році»  з метою поліпшення роботи щодо профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань в Тячівському МУВГ, в період з 22 по 26 квітня 2013 року проводиться Тиждень охорони праці на тему: “Профілактика професійних захворювань ”.

22 квітня головний фахівець з охорони праці Тячівського МУВГ  Пейтер Н.В. організувала та провела конкурс  дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», 25 квітня  відбулося нагородження переможців заохочувальними призами.

23-24 квітня 2013 відбулися щорічні іспити по перевірці знань по охороні праці та техніці безпеки  інженерно-технічних працівників управління.

Іспити приймала постійно діюча комісія при Тячівському МУВГ.

У вступному слові начальник управління Коломис С.М. привітав присутніх з проведенням іспитів, які в управлінні відбуваються вже 20 років поспіль і коротко розповів про основні вимоги до працівників управління щодо знань по законодавчим, нормативним і правовим актам з охорони праці та подякував за безаварійну роботу управління в 2012 році.

Іспити проходили активно і цікаво, обговорювались найбільш проблемні питання по техніці безпеки і охороні праці.

На завершення страховий експерт з охороні праці  Рябець Ю.М. відмітив хороший рівень знань з охорони праці та техніки безпеки працівників управління, звернув увагу всіх присутніх на крайню необхідність і в подальшому дотримання вимог техніки безпеки при виконанні будь-яких видів робіт.

Тячівське МУВГ

 

1 008 переглядів