Працівники міжрайонних управлінь водного господарства взяли участь у всеукраїнській акції «За чисте довкілля»

Міжрайонні управління водного господарства  активно долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля». У кожному управлінні колективно прибирали територію та прибережні захисні смуги водотоків, здійснювали заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та інші роботи з благоустрою.

У Берегівському МУВГ  взяли  участь у  суботнику 66 чоловік. Ними було прибрано територію площею 6,2 га (територія бази, насосних станцій, гідротехнічні споруди). Було здійснено також озеленення  території, висаджено  10 дерев та  25 кущів, впорядковано  90 м2 газонів  та квітників. Обсяг  зібраного та вивезеного сміття   становить 4 м3.

Було  проведено  розчистку придорожніх та прибережних смуг в Берегівському районі на  ділянці  Берегово-Дийда-Бейгань-Косино довжиною  30 км, в Іршавському районі   на ділянці  між селами Заріччя  та Вільхівка  по довжині 7,5 км.

В рамках реалізації заходів до Дня довкілля працівниками Виноградівського МУВГ було виконано роботи  на Батарській, Сальвінській експлуатаційних дільницях. Зокрема була проведена очистка від побутового сміття заплави річки Боржава в межах В.Комятівської сільської ради та поблизу каналу К-4, благоустрій території виробничої бази управління, побілка дерев, проведені роботи з обрізки, побілено бордюри.

У заходах всеукраїнської акції «За чисте довкілля» щодо прибирання прибережних захисних смуг від сміття поряд з працівниками Тячівського міжрайонного управління водного господарства на ділянках працювали  учні  13 шкіл, працівники 11 різних організацій і місцеве  населення.

Загалом, в цих заходах по Тячівському та Рахівському районах взяли участь 72 працівники управління, 187 чоловік учнівської молоді  та 104 особи з різних організацій.  З початку місячника благоустрою ліквідовано 18 несанкціонованих сміттєзвалищ. Завдяки допомозі небайдужих громадян Тячівщини та Рахівщини, спільно з працівниками управління прибрано від сміття 36,55 км. берегів та гідротехнічних споруд, вививезено 92м3 сміття.

Для  покращення естетичного вигляду баз Тячівської та Рахівської дільниць і прилеглої до них територій, були проведені роботи по вирубці чагарнику, побілка та обрізка дерев, облаштування місць для відпочинку. Крім того, проведена підсипка та планування території виробничої бази.

Під час проведення суботника задіяна техніка управління бульдозер “Caterpillar”, екскаватор «Doosan», 4 автомобілі Краз.

Відповідно до рішення засідання обласної комісії з благоустрою, що відбулося 18 квітня 2013 року під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Свищо, Ужгородське міжрайонне управління водного господарства провело очищення від сміття правого та лівого берега річки Уж від транспортного до пішохідного моста. Також колектив Ужгородського МУВГ здійснив заходи з очищення території виробничої бази.

 

501 переглядів