Виноградівське МУВГ проводить навчання з питань охорони праці

У Виноградівському МУВГ у відповідності до Типового Положення про навчання, інструктаж і перевірку знань працівників з питань охорони праці з метою забезпечення функціонування належного рівня охорони праці в управлінні протягом березня–квітня проходять навчання інженерно-технічних працівників та представників робітничих професій.

З цією метою у відповідності до наказу БУВР Тиси було створено комісію для проведення навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху.

Працівники управління отримують можливість прослухати курс лекцій, тематика яких охоплює такі напрями, як законодавство України про охорону праці, пожежна безпека, електробезпека, гігієна праці, безпека у галузі водного господарства та ряд інших. Результатом проведення таких навчань є отримання додаткових знань,  навичок з питань охорони праці та безпечного ведення робіт, правил надання першої медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків. Проведення такого навчання є щорічним та в комплексі з технічним навчанням працівників дає можливість покращити стан охорони праці в управлінні, забезпечити його стабільну безаварійну роботу та попередити випадки виробничого травматизму.

Виноградівське МУВГ

 

445 переглядів