Виконання заходів Регіональної програми в Берегівському районі

Проблема захисту від підтоплення дворогосподарств та присадибних ділянок  мешканців  села Берегуйфалу на  вулицях Мукачівська та Петефі,  які прилягають до каналу К-8, К-10,  на даний час залишається гострою.  Канали влаштовані на початку 70-х років  минулого сторіччя для  відведення  місцевого  поверхневого стоку з частини вулиць села в магістральний канал Мерце меліоративної системи «Чорний Мочар». На даний час ці канали майже  повністю замулені  і не можуть забезпечити  своєчасного  відведення  місцевого  стоку.

На замовлення Берегуйфалівської сільської ради, Берегівським  МУВГ  проводяться роботи   по  відведенню  таких вод через канали К-8 та К-10  в магістральний  канал  Мерце. Загальна довжина розчистки каналів становить 1400 п.м., об’єм розчистки 3,79 тис.м.куб., вартість  виконання  робіт  становить 52063 грн.

 

 

Розчистка каналу К-8

 

Розчищений канал К-10

 

 

Виконання  цих заходів дасть змогу своєчасно і без перешкод  пропустити  місцевий  поверхневий стік  і  таким чином запобігти  нанесенню збитків  громадянам  внаслідок  шкідливої дії  води та суттєво поліпшити екологічну ситуацію населеного пункту.

 

Берегівське МУВГ

 

493 переглядів