На Рахівщині розглянуто питання влаштування прибережних захисних смуг

27 березня 2013 року відбулася колегія Рахівської  районної державної адміністрації при заступникові Закарпатської облдержадміністрації М.Попович, голови райдержадміністрації Д.Андріюк, першого заступника голови райдержадміністрації  В.Сабов,  служб та голів міської, селищних та сільських рад. На засіданні було розглянуто питання інвентаризації прибережних захисних смуг водних об’єктів району.

Участь у колегії взяв  начальник Тячівського міжрайонного управління водного господарства С.Коломис, який доповідав по питанням: «Інвентаризація  прибережних смуг водних об’єктів Рахівського району» та «Про організацію роботи по винесенню в натуру та влаштуванню прибережних захисних смуг вздовж річок та навколо водойм».

 

Начальник управління  ознайомив присутніх із нормативними документами якими слід керуватися у разі виносу в натуру прибережних захисних смуг та водоохоронних зон, наголосив на дотримання вимог водного законодавства щодо обмеження господарської діяльності в прибережних захисних смугах вздовж річок та навколо водойм.

З метою вжиття дієвих заходів, спрямованих на збереження, раціональне використання та відтворення водних ресурсів району запропонував головам міської, сільських та селищних рад району активізувати роботу щодо залучення до проектування та винесення в натуру прибережних захисних смуг усіх зацікавлених підприємств, організацій, установ.

Тячівське МУВГ

 

486 переглядів