Вода-найцінніше багатство природи

Щорічно, 22 березня, в багатьох країнах світу  відзначається  міжнародний день води. Основна мета відзначення Всесвітнього  дня води є  можливість нагадування людству про  важливість  водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства. У  Всесвітній день води (World Water Day) особлива увага приділяється екологічним акціям, інформаційно-просвітницьким заходам щодо збереження водних ресурсів.

2013 рік Генеральна асамблея ООН проголосила «Міжнародним роком співпраці  у сфері водних ресурсів».

В рамках  відзначення  міжнародного дня води  працівники Берегівського МУВГ взяли  участь у проведенні  інформаційно-просвітницьких  заходів у шкільних та дошкільних  закладах. Зокрема, було   проведено семінар  присвячений раціональному використанню та бережливому ставленню до водних  об’єктів в Будинку дитячої творчості м. Іршава,  зустрічі  в загальноосвітніх школах м.Берегово та с. Білки,  проведено конкурси  дитячих малюнків на тему «Бережіть воду».

 

Проведено навчально-просвітницьку  бесіду  в дошкільному навчальному  закладі № 4 в с.Ільниця, присвячену дбайливому ставленню до води та захисту  від засмічення навколишньої  території.

Під час зустрічей діти активно долучалися до дискусій та  висловлювали своє бачення стосовно захисту та збереження води.

Також в рамках  проведення Всесвітнього дня води, працівниками Берегівського МУВГ, спільно з організаторами екологічної акції «Бережіть  воду»  ТОВ «Карпатвіз», буде проведено  прибирання території прибережно-захисних смуг каналу Верке.

 

Берегівське МУВГ

 

941 переглядів