Фахівці Мукачівського МУВГ провели практичне заняття для студентів

19 вересня 2024 року в Мукачівському міжрайонному управлінні водного господарства проведено практичне заняття для студентів спеціальності 101, «Екологія», групи ЕКО-31 агрономічного відділення Мукачівського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України (ВСП МФК НУБІП України).

Студенти – майбутні екологи, разом з викладачкою коледжу Олесею Орбан, ознайомилися з діяльністю Мукачівського міжрайонного управління водного господарства. Основною метою проведення даного заняття – було узагальнення та систематизація теоретичного матеріалу по темі «Екологічне оцінювання природних умов басейну річки Латориця».

Заняття для студентів провели начальник Мукачівської дільниці Римма Гебрін, інженер-гідротехнік дільниці Андрій Запотоцький та диспетчер відділу водних об’єктів та ТЕБ Іван Сивоус, які розповіли:

  • про технічне обслуговування, догляд і експлуатацію державних водогосподарських об’єктів, насосних станцій, водосховищ;
  • про необхідність будівництва гідротехнічних споруд;
  • про загальну потребу створення багатофункціонального протипаводкового комплексу на річках Українських Карпат та зокрема на річках басейну р. Латориця.

Також наголосили про необхідність вирішення проблем забруднення поверхневих водних ресурсів басейну р. Латориця та впровадження цільової екологічної програми.

Під час виїзного практичного заняття студенти більш детально ознайомились з особливостями роботи в галузі водного господарства та отримали відповіді на поставлені запитання.

Мукачівське МУВГ

110 переглядів