Ремонтно-доглядові роботи за червень – серпень Виноградівським МУВГ

Згідно затвердженого плану ремонтно-доглядових робіт на міжгосподарській мережі з обкошування дамб, каналів, в період червень-серпень оглядачами експлуатаційних дільниць управління виконувалися роботи пов’язані з приведенням в належний естетичний вигляд та покращенням технічного стану гідротехнічних споруд.

Основні роботи проводились з обкошування водозахистних дамб та магістральних каналів, протяжністю 389,9 км і 460,1 га, з них механізовано – 133,2 км, і 163,1 га.

  • Батарською дільницею проводилися роботи з обкошування від трав’яної рослинності на лівобережній дамбі р. Тиса, лівобережній і правобережній дамбах магістральних каналів «Старий Батар» та «Новий Батар»;

Лівобережна дамба р. Тиса, обкошення косаркою на базі МТЗ-82

 

 

Лівобережна дамба р. Тиса, обкошення косаркою на базі МТЗ-82

 

Лівобережна дамба МК «Старий Батар»

 

Лівобережна дамба р. Тиса

  • Сальвінською дільницею проведено роботи на правобережній дамбі р. Тиса, магістральному каналі «Сальва», лівобережній дамбі р. Сальва та виробничій базі управління;

Правобережна дамба р. Тиса

 

Магістральний канал «Сальва»

 

Лівобережна дамба р. Сальва

 

Виробнича база управління

  • Дільницею Гірських річок обкошено лівобережну дамбу р. Тиса в селищі Вишково (Вишківська ТГ), лівобережну дамбу р. Ріка в с. Іза, водозахисні дамби р. Хустець в Хустській ТГ.

Здійснено побілку і фарбування гідротехнічних конструкцій в кількості 280 шт (1484,6 м2), на магістральних каналах «Старий Батар», «Новий Батар», каналу «Паладь», правобережній дамбі р. Тиса, а також очистку ГТС від намулу і сміття – 108 штук та приведено у належний стан 8 рейкових гідропостів.

Роботи проводились з дотриманням правил техніки безпеки.

Виноградівське МУВГ

133 переглядів