Відзначення Дня Дунаю працівниками водного господарства

29 червня, Україна спільно з іншими країнами Дунайського регіону, відзначає День Дунаю. Святкування проводиться під егідою Міжнародної комісії із захисту річки Дунай для підвищення екологічної культури громадян. З нагоди свята водогосподарники Закарпаття провели наступні заходи:

  • Фахівцями Тячівського МУВГ проведенї роботи по благоустрою території навколо джерел в с.Теребля, с.Дулово Тячівського району та в смт. Ясіня Рахівського району; в смт. Буштино на р. Тиса та в смт. Великий Бичків на р. Шопурка влаштували екологічну акцію «Чисті береги»; на території управління організовано екологічний куток з метою збору побутових відходів придатних для вторинної переробки.
  • Працівниками Мукачівського МУВГ та Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О.Духновича розроблено постери, інформаційно-довідкові матеріали та створено виставково інформаційний стенд (оглядова вітрина).

  • Берегівське МУВГ опублікували статтю – «Міжнародний День Дунаю» в районній газеті «Нове життя». Працівники управління здійснили очистку захисної смуги на березі р. Боржава в с.Гребля та р.Іршава в с. Іршава.

  • Працівники Ужгородського та Тячівського МУВГ провели інформаційно-просвітницький урок екологічного спрямування серед дітей у Ставненському ліцеї Ужгородського району та у Косівсько-Полянській ЗЗСО 1-3 ступенів Рахівського району.

 

190 переглядів