Виконання ремонтно-доглядових робіт в Берегівському МУВГ

Згідно розроблених та затверджених планів виконання ремонтно-доглядових робіт на 2024 рік, силами оглядачів гідротехнічних споруд Берегівського міжрайонного управління водного господарства продовжуються роботи по виконанню заходів з експлуатації гідротехнічних споруд.

Оглядачами Берегівської та Іршавської дільниць виконано роботи пов’язані з покращенням технічного стану та приведенням в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд. Здійснено обкошування сухостою та вирубка чагарнику на правобережній дамбі річки Тиса в с.Бадалово, правобережній дамбі річки Боржава в с.Боржава, Берегівського району, правобережній дамбі річки Боржава між сс.Гребля – Дубрівка, Хустського району. Очищено від чагарнику 32,5 км/25,7 га.

Виконано побілку 2 насосних станцій, побілку оголовків та фарбування металевих конструкцій гідротехнічних споруд в кількості 10 шт/200 м2, здійснено маркування.

Проведено благоустрій виробничої бази управління (побілка, обкошування, прибирання, впорядкування газонів та клумб).

Здійснено монтаж греблі на річці Боржава в с.Боржава з метою подачі води в канал Верке та обводнення магістральних каналів Берегівської транскордонної осушної системи.

Наразі розпочалися роботи з обкошування дамб та каналів від трав’янистої рослинності.

Здійснюється постійний моніторинг за гідрологічною ситуацією рівнів води в річках та каналах в зоні діяльності управління.

 

Берегівське МУВГ

187 переглядів