На Тячівщині розпочаті першочергові невідкладні заходи

Надзвичайна подія, пов’язана з руйнівною силою води виникла в селі Ганичі, що на Тячівщині, через багаторічні паводки та повені руйнується лівий корінний берег р.Тересва. Нажаль, тут відсутні водозахисні гідротехнічні споруди.

Під час комісійного обстеження виявлено, що через підмив лівого корінного берега в районі вул.Гагаріна буд.10-25 проходить руйнування присадибних ділянок місцевих жителів та часткове руйнування дороги.

Для попередження подальшої руйнації та безпеки жителів, вирішено виконати першочергові невідкладні заходи по відводу русла річки від пошкодженого берега.

Минулого тижня за кошти Нересницької сільської ради, Нересницької ТГ, розпочато роботи згідно проектно-кошторисної документації: «Послуги по виконанню першочергових невідкладних заходів по запобіганню подальшого розмиву лівого берега р.Тересва (Регулювання русла) в с.Ганичі, вул.Гагаріна в районі будинків №10-25 Тячівського району, Закарпатської області». Виконання даних робіт, дасть змогу призупинити руйнування вже пошкодженого берега та збереже будинки від підтоплень.

Тячівське МУВГ

169 переглядів