Проведено пробні пуски насосних агрегатів на насосних станціях №17, 18 в зоні діяльності Мукачівського МУВГ

З метою своєчасного вжиття заходів щодо захисту населених пунктів, господарських об’єктів, сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод під час пропуску льодоходу, повені та паводків, відповідно до вимог наказу Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса № 04 від 05.01.2024 року «Про пропуск льодоходу, повені та паводків у 2024 році», наказу від 09.01.2024 року № 01 по Мукачівському МУВГ, згідно плану заходів Мукачівського міжрайонного управління водного господарства по підготовці гідротехнічних споруд, водогосподарських систем, водосховищ в зоні діяльності управління до роботи в умовах пропуску льодоходу, повені та паводку у 2024 році на насосних станціях управління проведено ряд попереджувальних та ремонтних заходів.

Працівниками дільниці насосних станцій і енергоефективності  Мукачівського МУВГ проведено пробні пуски насосних агрегатів на насосній станції № 18 с.Чомонин та насосній станції № 17 с.Баркасово Мукачівського району.

Машиністами насосних установок проведено профілактичні роботи насосно-силового обладнання: замір опору ізоляції та просушка обмоток електродвигуна насосних агрегатів. Проведено пуски агрегатів, в робочому режимі працювали 2 агрегати по 3 години по перекачці паводкового стоку.

Проведення пробних пусків насосних агрегатів на НС № 18 с.Чомонин та на НС № 17 с.Баркасово

На насосній станції №3 с. Геївці проведено заміну силового автомату насосного агрегату №2, очистка сміттєзатримуючих решіток на 3-х основних агрегатах від очерету, хмизу, дерев’яних наносів.

Заміна силового автомату насосного агрегату №2 на НС №3 с.Геївці

Очистка сміттєзатримуючих решіток основних агрегатах на НС №3 с.Геївці

Мукачівське МУВГ

172 переглядів