Фахівці Тячівського МУВГ відновлюють пошкоджену гідротехнічну водозахисну споруду

На Тячівщині продовжуються роботи з відновлення пошкоджених гідротехнічних водозахисних споруд внаслідок проходження січневого та жовтневого паводків поточного року.

В селі Терново після проведення комісійного обстеження було виявлено пошкодження лівобережної водозахисної дамби, складено відповідний акт та прийнято рішення виконати першочергові невідкладні заходи з відновлення пошкодженої гідротехнічної споруди, що в майбутньому дасть змогу попередити подальшу руйнацію лівобережної дамби, яка захищає від паводкових вод населений пункт, сільгоспугіддя та дворогосподарства.

Нересницька сільська рада виділила кошти, як субвенцію для виконання необхідних робіт згідно кошторисної документації: «Послуги з виконання першочергових невідкладних заходів по відновленню тіла лівобережної дамби №2 після проходження січневого паводку 2023 року в с. Терново, на території Нересницької ТГ, Тячівського району».

Для виконання даних робіт задіяно кваліфікованих фахівців Тячівського міжрайонного управління водного господарства та 3 одиниці техніки управляння.

Тячівське МУВГ

161 переглядів