Закінчення виконання робіт Ужгородським МУВГ відповідно до виділеної субвенції Чопською міською територіальною громадою

Ужгородське міжрайонне управління водного господарства завершило виконання робіт відповідно до міської цільової Програми «Підтримання в належному стані правобережної дамби р.Тиса на території Чопської міської територіальної громади на 2023 p.» (далі Програма), затвердженої рішенням № 5 33 сесії VIIІ скликання Чопської міської ради від 30 березня 2023 року.

Протягом літнього періоду працівниками Великодобронської експлуатаційної дільниці було проведено обкошування ділянок дамби від м’якої трав’яної рослинності, зрізання чагарнику, деревної порості в районі населених пунктів Соломоново, Чоп, Тисаашвань та Есень відповідно до затверджених обсягів.

Після завершення виконання вищевказаних робіт та відповідно до сприятливих погодних умов оглядачі експлуатаційної дільниці приступили до обприскування даних ділянок гербіцидом, що забезпечує ефективну боротьбу з бур’янами та чагарниками.

Також реалізація даної Програми передбачала оновлення інфраструктури, що розташована на правобережній дамбі р. Тиса на всій ділянці виконання робіт. Дані заходи включали фарбування шлагбаумів та оновлення інформаційних щитів на водозахисній споруді.

 

Ужгородське МУВГ

190 переглядів