АНОНС! Проєкт FloodUZH – Круглий стіл з обговорення проблеми маловоддя та паводків на р.Уж у місті Ужгород та шляхи їх вирішення

У середу, 9 серпня 2023 року, об 11 годині, у конференц-залі БУВР Тиси розпочнеться Круглий стіл з обговорення проблеми маловоддя та паводків на р.Уж у місті Ужгород та шляхи їх вирішення.

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту FloodUZH «Спільні заходи з попередження природних катастроф у транскордонному басейні р.Уж» № 1702/8.1/0005 Програми ЕКС ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

О 13.00 у конференц-залі БУВР Тиси розпочнеться прес-конференція за підсумками обговорення. Запрошуються представники ЗМІ.

 

Довідково.

У 2019 році розпочалося впровадження спільного українсько-словацького проєкту «Спільні заходи з попередження природних катастроф у транскордонному басейні р. Уж» (FloodUZH) в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт передбачає придбання і використання сучасних геопросторових даних, розробку гідродинамічних моделей і проєктування гідротехнічної споруди з метою зменшення ризиків паводків у басейні р. Уж та покращення водного режиму у періоди маловоддя в межах міста Ужгород.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc

Інформація про проєкт: https://flooduzh.buvrtysa.gov.ua/https://facebook.com/FloodUzh/,

https://twitter.com/flooduzh_

                                               

297 переглядів