Тривають будівельні роботи з влаштування локального центру на території проєкту SAFETISZA

У середу, 26 липня, відбулася чергова робоча поїздка експертів проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA.

Під час поїздки фахівці БУВР Тиси оглянули проведення будівельних робіт з влаштування відомчої садиби на території проєкту в с.Тисобикень Берегівського району, яка буде використовується як місцевий центр при організації пропуску паводків на цій території басейну р.Тиса. Будівельні роботи розпочалися у листопаді минулого року.

Наразі завершено роботи з будівництва господарської споруди, яка призначена для зберігання аварійного запасу матеріалів, необхідних для пропуску паводків. Завершено укладання та утеплення стін, проводяться роботи з влаштування даху та проведення інженерних комунікацій, влаштування сонячних панелей, системи відеонагляду та охорони. Також паралельно проводяться закупівлі для внутрішнього облаштування центру комп’ютерним і мультимедійним обладнанням, меблями, побутовою технікою та господарськими матеріалами.

Постійно здійснюється технічний і авторський нагляд за проведенням будівельних робіт.

Також, в рамках робочої поїздки відбулася зустріч з експертами партнера проєкту Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, на якій фахівці обговорили питання впровадження проєкту, терміни виконання заходів і підготовки фінальних звітів у зв’язку із близьким завершенням проєкту.

 

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

                                               

278 переглядів