Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Берегівської РДА

27 лютого в приміщенні Берегівської райдержадміністрації відбулося  засідання комісії  з ТЕБ та НС під керівництвом заступника голови п.Михайла Ляшка.

У засіданні комісії взяли участь  начальник Берегівського МУВГ п.Ісак Ю.Ю., начальник  управління агропромислового розвитку  райдержадміністрації п.Попович О.І.,

начальник  служби цивільного захисту в Берегівському районі ТУ МНС України в Закарпатській області п.Ціцей В.І., завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА  п. Мушка В.В.

На засіданні комісії  головним питанням було обговорення  стану готовності сил та засобів до пропуску можливої весняної повені.  Під  час роботи  комісії  було заслухано  звіти    начальника  служби цивільного захисту в Берегівському районі ТУ МНС України в Закарпатській області п.Ціцей В.І.,завідувача  сектору з питань цивільного захисту РДА  п. Мушки В.В. та начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства п.Ісака Ю.Ю., який у своєму  виступі  особливу  увагу звернув на необхідність проведення  паспортизації всіх  наявних  ставків  та встановлення режимів їх роботи  в Берегівському районі.

За підсумками засідання  комісія по ТЕБ і НС затвердила «Паспорт  ризику  виникнення надзвичайних ситуацій у Берегівському  районі» і «Комплексний план заходів по забезпеченню  безаварійного пропуску весняної повені, дощових паводків та льодоходу на річках Берегівського району у 2013 р».

 

Берегівське МУВГ

 

516 переглядів