Виконання планових ремонтно-доглядових робіт Виноградівським МУВГ протягом травня місяця

На протязі травня, поточного року, працівники Виноградівського МУВГ за для забезпечення ефективної роботи меліоративних систем та відповідно до завдань Державного агентства водних ресурсів України виконують сезонні ремонтно-доглядові роботи, згідно затвердженого плану ремонтно-доглядових робіт на міжгосподарській мережі,  по обкошуванню дамб, каналів, території бази управління та відомчих садиб.

Виконання планових заходів дає можливість забезпечити водовідведення з осушених масивів, а землекористувачам ефективно здійснювати весняно-польові роботи на меліорованих землях.

Станом на сьогодні виконано такі роботи: дільницею Гірських річок обкошено дамбу р.Тиса в районі с.Крива, смт Вишково, р.Ріка – смт.Міжгіря, с.Іза та К-І с.Стеблівка. Сальвінською дільницею проведено роботи на правобережній дамбі р.Тиса поблизу с. Дортинці, Нове Село, дамби р.Сальва в межах Виноградівської ТГ, МК Карачинський, МК Семердек, МК Вербовець Вілоцької ТГ. Батарською дільницею виконано роботи з обкошування лівобережної дамби р.Тиса Королівської та Пийтерфольвівської територіальних громад, дамби каналу Паладь, МК Новий та Старий Батар, канали К-7, К-7-1, УК-1, К-3, К-8, К-ІІ, МК-ІІ-0,В.Єгер, М.Єгер.  Загальна обсяги окошування становить 119,2 км./139,2 га.

Також були проведені роботи по ремонту ГТС в кількості 60 шт., та очистці від наносів (трубчастих переїздів та гирл дренажних колекторів) в кількості 12 шт. Відремонтовано 70 пікетажних стовпчиків, 2 рейкові гідро пости (р.Боржава с.В.Ком’яти, МК Н.Батар с.Затисівка), водпост АІВС «Тиса» в смт. Міжгір’я.

Проводилось гідрогеолого-меліоративне обстеження на площі 26,362 тис.га., заміри витрат води  та заміри на режимно-спостереджувальній мережі в кількості 1535 замірів.

 

Виноградівське МУВГ

252 переглядів