Проведення ремонтно-доглядових робіт працівниками Ужгородського МУВГ

На виконання наказу Держводагентства України від 30.12.2022 року №153 «Про заходи щодо підготовки водогосподарського комплексу до роботи у 2023 році» та наказу БУВР Тиси від 23.02.2023 № 16 «Про основні напрямки роботи та завдання з експлуатації водогосподарського комплексу у 2023 році» Ужгородське МУВГ забезпечує виконання затверджених завдань у водогосподарській галузі в зоні діяльності управління. Основні напрямки роботи полягають в організації та проведенні ремонтно-доглядових, експлуатаційних робіт на насосних станціях, гідротехнічних спорудах, каналах, дамбах.

Враховуючи вищевикладене та з метою забезпечення працездатності водогосподарського комплексу працівниками експлуатаційних дільниць проводиться вирубка чагарнику та обкошування трав’яної рослинності на дамбах та каналах міжгосподарської меліоративної мережі. А саме: правобережній дамбі р. Уж в с. Невицьке, лівобережній дамбі р. Тур’я в с.Сімер та правобережній дамбі р. Тиса в с. Соломоново.

Також виконано ряд комплексних заходів з оновлення інфраструктури шляхом фарбування шлагбаумів та металевих конструкцій на гідротехнічних спорудах, побілено пікетажні стовпчики.

Працівниками Дільниці насосних станцій та профілактично-налагоджувальної дільниці проводяться роботи щодо ремонту насосно-силового обладнання на НС-5ЛОС, с. Малі Геївці.

Ужгородське МУВГ

262 переглядів