Виконання ремонтно-доглядових робіт в зоні діяльності Виноградівського МУВГ

У Виноградівському МУВГ згідно плану ремонтно-доглядових робіт на 2023 рік продовжується виконання експлуатаційних заходів на гідротехнічних спорудах.

Впродовж останніх тижнів оглядачами експлуатаційних дільниць управління виконуються роботи пов’язані з приведенням в належний естетичний вигляд та покращенням технічного стану гідротехнічних споруд.

Основні роботи проводились по вирубці деревної та чагарникової рослинності на протяжності 42.3 км, обкошуванню дамб та каналів протяжністю 30.7 км, побілці та фарбуванню 60-ти гідроспоруд, очистці 19-ти ГТС, встановленню 30-ти пікетажних стовпчиків. Також зроблено підсипаня та планування гребня лівобережної дамбі р. Тиса.

Працівники дільниці постійно здійснюють ревізію гвинтів редукторів на шлюзах-регуляторах, приймають участь з благоустрою прибережних ділянок річки Тиса та основних водотоків в зоні діяльності.

В рамках реалізації проєкту SAFETISZA під час семінару  про організацію протипаводкового захисту на Затисянщині, працівники Батарської експлуатаційної дільниці разом Пийтерфолвівською громадою провели практичні навчання щодо організації протипаводкового захисту території громади. Показали, як відбувається укладання геотекстилю в місці розмиву мокрого укосу дамби, нарощування гребня дамби на пониженій ділянці за допомогою мішків з сипучими матеріалами, влаштування фільтраційної криниці, тампонування фільтрації у тілі водозахисної дамби тощо.

Виноградівське МУВГ

281 переглядів