Працівниками Виноградівського міжрайонного управління водного господарства розпочато весняне прибирання

Сьогодні 13 квітня 2023 року, у «чистий четвер» або ж день весняного прибирання, українці традиційно готують свій будинок, квартиру, подвір’я до світлого свята – Великодня. Працівники Виноградівського міжрайонного управління водного господарства також долучилися до цієї  давньої традиції.

На виконання розпорядження голови Закарпатської обласної військової адміністрації від 23.03.2023 №290 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області» та доручення Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса №06/367 від 24.03.2023, Виноградівським міжрайонним управлінням було проведено прибирання  та благоустрій території бази управління.

Проведені роботи з окошування трав’яної рослинності на базі управління та прилеглій території. Перед входом до адміністративної будівлі влаштовано дві альпійські гірки з озелененням їх декоративною рослинністю.  Експлуатаційними дільницями та дільницею гірських річок управління проведено роботи з прибирання правого берега річки Тиса в урочищі «Виннички» і окошування прилеглих території до мостових переходів автодоріг та відомчої бази.

Виноградівське МУВГ

352 переглядів