Партнери проєкту SAFETISZA продовжують співпрацю

21-22 березня відбулися робочі зустрічі експертів партнерських організацій проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA.

Менеджер проєкту Марина Скраль, начальник відділу міжнародного співробітництва та міжнародних проєктів БУВР Тиси, головного бенефіціара проєкту, разом з фахівцями управління взяли участь у робочій зустрічі з представниками партнера Берегівської районної державної адміністрації Оленою Ваш, начальником фінансового управління адміністрації, та експертами проєкту. Партнери обговорили плани виконання заходів на період до завершення проєкту, проведення закупівель, внесення змін до бюджету, підготовку фінансових звітних документів, організацію спільних комунікаційних заходів, тощо.

У рамках робочої зустрічі з координатором угорського партнера Верхнє-Тисайської дирекції водних справ Анталом Луідортом, начальник БУВР Тиси, керівник проєкту Олег Кисіль та експерти проєкту обговорили терміни і умови проведення заходів проєкту, проведення спільних заходів проєкту, зокрема, щодо представлення інфраструктурних об’єктів на території Угорщини та семінарів для громадськості щодо обізнаності у сфері протипаводкового захисту та управління водними ресурсами у найближчий період.

Партнери також оглянули місце будівництва і роботи з влаштування Центру з протипаводкового захисту в с.Тисобекень Виноградівського району, розглянули та обговорили матеріали проєктної документації, використовувані технології будівельних робіт, особливості влаштування та функціонування такого центру.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

                                               

370 переглядів