Тимчасові аварійно-відновлювальні роботи в с.Великі Ком’яти

20 лютого 2023 року між Виноградівським міжрайонним управлінням водного господарства та Виноградівською міською радою було укладено договір на аварійно відновлювальні роботи із збільшення пропускної здатності водовипуску в тілі водозахисної дамби поблизу будинку № 390 по вул..Ватутіна, в с.В.Ком’яти Берегівського району, Виноградівської ТГ».

В зв’язку з сильним перезволоженням ґрунту, на даний момент не є можливим виконати заплановані роботи по даному об’єкту. Проаналізувавши метеопрогноз на вихідні дні та можливість підняття рівнів води в р.Боржава, з можливим підтопленням дворогосподарств в нижній частині вул..Ватутіна, працівниками Виноградівського МУВГ було прийнято рішення про влаштування тимчасової перемички в місці розриву гідротехнічної споруди, щоб не допустити затоплення вищезгаданої території, в зв’язку з погіршенням погодних умов у найближчі дні.

Сьогодні працівниками Сальвінської дільниці виконано роботи по влаштуванню тимчасової перемички. В ході виконання робіт було використано 200 поліетиленових мішків  та 4 м3 сипучого матеріалу.

Виноградівське МУВГ

362 переглядів