Робоча зустріч з угорськими експертами проєкту SAFETISZA

У вівторок, 17 січня, в режимі он-лайн відбулася робоча зустріч українських та угорських експертів в рамках впровадження спільного проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA.

Фахівці партнерських організацій Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса і Сотмарської територіальної  дільниці водного господарства (Угорщина) обговорили низку актуальних питань, що стосувалися впровадження заходів у 2023 році, завершення проєкту та подання фінальної звітності проєкту.

Наразі, як проінформувала менеджер проєкту Марина Скраль, в минулому році почалося будівництво інфраструктурного обєкту на українській території проєкту – Центру протипаводкового захисту в с.Тисобикень, також заплановано на завершальному етапі проєкту провести ряд комунікаційних заходів за участю партнерів та зацікавлених організацій, громадськості і видавництво інформаційних матеріалів.

В Угорщині, за словами координатора партнера Антала Луідорта, завершено всі інфраструктурні роботи, згідно плану заходів необхідно провести закупівлю обладнання та комунікаційні заходи для стейкголдерів.

Експерти обговорили процедури підготовки та подання фінальних звітів щодо впровадження проєкту на партнерському та проєктному рівнях.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

348 переглядів