Охорона праці – один із важливих аспектів в роботі управління

Охорона праці – один із важливих аспектів в роботі управління, а особливо в період надзвичайних ситуацій, таких як паводок, повінь, льодохід.

В Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства на початку року, для ефективної роботи служби охорони праці та для запобігання нещасних випадків, інженером з охорони праці спільно з підрозділами був розроблений план заходів з охорони праці на цілий рік.

Завдяки спланованій роботі з охорони праці в Тячівському МУВГ в поточному році, обійшлося без травматизму та нещасних випадків. На протязі року здійснювались роз’яснювальні та практичні навчання з працівниками управління.

Планування — це не одноразова подія, а постійний процес, завдяки якому заздалегідь оцінюються обставини, що змінюються, та постійно виявляються ризики щодо працівників і системи управління охороною праці на підприємстві.

Саме зараз коли є високий ризик паводків та повеней на базі управління проведені теоретичні та практичні навчання з оглядачами ГТО Тячівської та Рахівської дільниць, для більш ефективної роботи та запобігання травматизму та нещасного випадку під час виконання службових обов’язків.

Тячівське МУВГ

440 переглядів