Для пропуску осінньо-зимових паводків Берегівське МУВГ демонтувало підпірну греблю на р.Боржава

З метою ефективної підготовки гідротехнічних споруд до зимового періоду та відповідно до “Правил технічної експлуатації греблі на р.Боржава, с.Боржава”, на початку листопада проведено демонтаж конструкцій греблі на р.Боржава с.Боржава, для покращення пропуску води під час паводку в зимовий період, нересту риби та запобіганню утворення льодових заторів.

Процес демонтажу довготривалий і потребує максимальної уваги та злагодженої дії всіх працівників. Перед виконанням робіт було отримано наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки та проведено інструктаж з працівниками дільниці по дотриманню всіх вимог техніки безпеки при роботі на воді та висоті.

Конструкція греблі розбирається, дерев’яні щити складуються на зимове зберігання, а металеві конструкції-ферми Корицького вкладаються на бетонний флютбет.

Роботи виконані силами оглядачів гідротехнічних споруд Берегівської дільниці під керівництвом інженерно-технічних працівників Берегівського МУВГ.

Також, до зимового періоду проводиться підготовка інших гідротехнічних споруд, зокрема шлюзів-регуляторів для яких виконуються роботи по закриттю щитів-затворів, змащуванню редукторів та проведення ряду інших профілактичних робіт.

Берегівське МУВГ

406 переглядів