АНОНС! Проєкт FloodUZH – прес-конференція щодо ТЕО будівництва регулюючої споруди на р.Уж в м.Ужгород

У середу, 19 жовтня 2022 року, о 15 годині, у конференц-залі БУВР Тиси відбудеться прес-конференція з представлення комплексу заходів з обводнення річки Уж та протипаводкового захисту м. Ужгород в рамках розробки техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) «Будівництво регулюючої споруди на р.Уж, у м.Ужгород (район Боздоського парку) Закарпатської області».

Ці проєктні роботи  виконуються в  рамках реалізації проєкту FloodUZH «Спільні заходи з попередження природних катастроф у транскордонному басейні р.Уж» № 1702/8.1/0005 Програми ЕКС ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Запрошуються представники ЗМІ.

 

Довідково.

У 2019 році розпочалося впровадження спільного українсько-словацького проєкту «Спільні заходи з попередження природних катастроф у транскордонному басейні р. Уж» (FloodUZH) в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт передбачає придбання і використання сучасних геопросторових даних, розробку гідродинамічних моделей і проєктування гідротехнічної споруди з метою зменшення ризиків паводків у басейні р. Уж та покращення водного режиму у періоди маловоддя в межах міста Ужгород.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc

Інформація про проєкт: https://flooduzh.buvrtysa.gov.ua/https://facebook.com/FloodUzh/,

https://twitter.com/flooduzh_

                                                              

523 переглядів