Завершальні роботи з реконструкції захисної дамби

На території Затисянщини, поблизу населених пунктів с. Гетеня, с. Сасово, с.Теково реалізовується Проєкт HUSKROUA «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA, який розпочався ще у березні 2020 року з метою реконструкції лівобережної водозахисної дамби р. Тиса. Підрядником у виконанні робіт з реконструкції є ПрАТ Виноградівське ПМК-78, а весь хід виконання робіт  супроводжується робочою групою проєкту Виноградівського МУВГ спільно з технаглядом.

29 вересня 2022 року робочою групою проєкту Виноградівського МУВГ  було здійснено виїзд на  ділянку реконструкції лівобережної дамби р. Тиса для огляду та визначення необхідних завершальних робіт на ділянці реконструкції, та надано рекомендації щодо приведення об’єкту до належного естетичного вигляду. Фахівці оглянули хід та якість виконуваних експлуатаційних завдань, покладених на управління. Наразі ПрАТ Виноградівське ПМК-78 проводить завершальні роботи з влаштування переїздів та їх мощення, встановлення інформаційних знаків, планування укосів водозахисної дамби та посів трав на деяких ділянках.

     Працівниками Виноградівського МУВГ у рамках участі в проєкті виконуються доглядові роботи з обкошування трав’яної рослинності. Виконання робіт виконується  механічно, за допомогою техніки, яка була закуплена в рамках даного проєкту  міжнародної технічної допомоги.

Виноградівське МУВГ

 

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

406 переглядів