Гуманітарна допомога тим, хто цього потребує

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

Регіональний офіс водних ресурсів у Сумській області в особі керівника Гордійка Олексія Петровича щиро дякує Всеукраїнській громадській організації «Товариство меліораторів та водогосподарників України» в особі Урупи Миколи Миколайовича за  розуміння  та передану нашим працівникам гуманітарну допомогу.

Щира подяка ГО «Товариство меліораторів та водогосподарників Закарпатської області в особі голови Чіпака Володимира Петровича та угорським водогосподарникам, які приймали безпосередню участь у зборі коштів для цієї  гуманітарної допомоги. Дуже приємно усвідомлювати, що колеги з іншої країни вболівають за життя і долі українців.

Ця чудова побутова техніка, яка передана працівникам нашого Офісу, постраждалим внаслідок збройної агресії російської федерації, чи тим які мають незадовільне матеріальне становище, окрім того, що стала для них неабиякою матеріальною підтримкою, вона також принесла їм радість  і надію на краще життя.

Хочеться ще раз щиро подякувати всім причетним за підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Джерело інформації: Регіональний офіс водних ресурсів у Сумській області

591 переглядів