На Тячівщині виконуються першочергові невідкладні роботи по недопущенню подальшого розмиву та руйнування пошкодженої дамби

В результаті проходження щорічних повеней та паводків та особливо зимового паводку 2022 року, в селі Калини, що на Тячівщині, відбувся звал водяного потоку річки Тересва на лівобережну дамбу, що призвело до її руйнації.

Тячівським міжрайонним управління водного господарства виконуються першочергові невідкладні роботи по недопущенню подальшого розмиву та руйнування пошкодженої лівобережної дамби на річці Тересва, в два етапи, а саме

  • першим етапом було влаштовано прокоп в руслі річки для відведення течії від пошкодженої дамби;
  • саме зараз другим етапом виконуються роботи по підсипці тіла дамби.

Виконання даних робіт допоможе при можливих паводках та повенях захистити від підтоплення та затоплення частини села, вберегти від руйнування автодорожнього мосту, який сполучає два береги села між собою.

Роботи виконуються за рахунок місцевого бюджету (Дубівської селищної громади) та обласного резервного фонду Закарпатської ОДА, використавуючи техніку Тячівського МУВГ.

Роботи виконуються з використанням техніки Тячівського МУВГ за рахунок наданого пального з обласного резервного фонду Закарпатської ОВА та місцевого бюджету Дубівської селищної громади.

Тячівське МУВГ

422 переглядів