В Берегівському МУВГ продовжується виконання експлуатаційних заходів на гідротехнічних спорудах

Впродовж липня місяця, зусилля оглядачів гідротехнічних споруд Берегівського МУВГ були направлені на продовження робіт, запланованих згідно затвердженого плану виконання ремонтно-доглядових робіт, по обкошуванню від трав’янистої рослинності, хімічній боротьбі, побілці та фарбуванні гідротехнічних споруд в зоні діяльності управління.

За минулий місяць роботи по обкошуванню виконувались: на правобережній дамбі р.Тиса між сс.Вари-Бадалово; правобережній і лівобережній дамбі р.Боржава с.Боржава, Берегівського району; правобережній дамбі р.Боржава с.Гребля, Хустського району; каналі Верхнє-Сернянський; в обсязі 94,7 км/95,5 га.

Крім цього проводилось фарбування, побілка, маркування гідротехнічних споруд в кількості 25 шт. та хімічна боротьба з рослинністю в обсязі 6 км/6 га.

Також, працівниками управління систематично здійснюється спостереження за гідрологічною ситуацією на річках та каналах в зоні діяльності управління.

І надалі ремонтно-доглядові роботи, працівниками управління будуть виконуватися, згідно затвердженого плану виконання робіт.

Берегівське МУВГ

385 переглядів