Відбулася робоча нарада експертів з питань впровадження проєкту SAFETISZA

8 червня відбулася чергова робоча нарада фахівців БУВР Тиси щодо вирішення актуальних питань впровадження Проєкту міжнародної технічної допомоги ЄС «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (Грантовий контракт № HUSKROUA/1701/LIP/003 від 13 серпня 2019 року).

Експерти обговорили кроки щодо реалізації заходів проєкту в умовах оголошеного воєнного стану, та пов’язаних з ним обмежень, зокрема виконання інфраструктурних робіт, підготовку проведення процедури закупівлі щодо будівництва Протипаводкового центру в с.Тисобикень Берегівського району, інші адміністративні та фінансові питання.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

500 переглядів