Працівниками Берегівського МУВГ розпочато монтаж греблі на р.Боржава

За розпорядженням районної військової адміністрації №27 від 09.05.2022 р., 10 травня 2022 р. відбулася виїзна нарада  міжвідомчої тимчасової робочої групи з питань доцільності монтажу греблі на р.Боржава, с.Боржава.

Участь у роботі комісії прийняли представники – Берегівської районної військової адміністрації, Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Закарпатській області та працівники Берегівського МУВГ.

Під час обстеження робочою групою встановлено, що монтаж греблі та подача води в канал Верке, через шлюз-регулятор, забезпечить поліпшення екологічного стану каналу в м.Берегово та населених пунктах району, а також здійснить обводнення магістральних каналів Берегівської транскордонної осушувальної системи, та позитивно вплине на збереження і відтворення водних живих організмів.

За результатами роботи міжвідомчої тимчасової робочої групи, де було запропоновано в найкоротший термін провести встановлення греблі на р.Боржава, працівниками Берегівського МУВГ 11 травня 2022 р. розпочато роботи по її монтажу.

Берегівське МУВГ

 

 

374 переглядів