Виконання доглядових робіт у квітні місяці працівниками Виноградівського МУВГ

На виконання наказу Виноградівського міжрайонного управління водного господарства від 11.02.2022р. №3-ОД «Про основні напрямки роботи та завдання з експлуатації водогосподарсько-меліоративного комплексу у 2022 році» працівниками управління проведено ряд ремонтно –експлуатаційних робіт для покращення естетичного, технічного стану, благоустрою виробничої бази та відомчих садиб, забезпечено виконання ремонтно-доглядових робіт.

Роботи проводились на Сальвінській, Батарській дільницях та дільниці гірських річок по вирубці чагарнику; побілці, фарбуванню конструкцій; ревізії гвинтів редукторів, ремонту гідропостів; установці та ремонту кілометрових стовпчиків; очистці ГТС на таких об’єктах як: МК «Семердек, МК «Карачинський», МК «Вербовець», МК «Новий Батар», МК «Старий Батар», МК – II-0, р.Хустець та правобережній дамбі р.Тиса.

Також працівниками ремонтної майстерні були проведені роботи по підготовці автотранспорту (КАМАЗ та ГАЗ-САЗ)  для подальшої передачі їх для Збройних Сил України.

Завдяки проведеній управлінням роботи, забезпечено стабільну роботу водогосподарського комплексу і виконання доведених планів.

Виноградівське МУВГ

405 переглядів