Відзначення Всесвітнього Дня охорони праці в Мукачівському міжрайонному управлінні водного господарства.

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. Девіз цьогорічного Дня охорони праці: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я».

Метою проведення Дня з охорони праці є – залучення потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі, поліпшення умов праці, підвищення ефективності роботи щодо попередження нещасних випадків, аварій і пожеж в Мукачівському МУВГ та заходи з попередження випадків виробничого травматизму у 2022 році. З метою організації та проведення «Дня охорони праці в Україні» в  Мукачівському міжрайонному управлінні водного господарства виданий наказ №49 від 15.04.2022 року «Про проведення Дня з хорони праці та заходів з нагоди Дня охорони праці в ММУВГ».

З 21 по 28 квітня в управлінні проводився тиждень охорони праці. Сьогодні, 28 квітня 2022 року в актовому залі управління провідним інженером з охорони праці, Шпряха Г.Т. було проведено заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці на тему: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я » за участі працівників управління. Підготовлена доповідь-презентація  та оформлено стенди на теми: «Вогнепальні поранення та надання першої долікарської допомоги при кульових пораненнях» та «Пожежа; опіки, та перша долікарська допомога». Презентація розроблена з метою узагальнити, систематизувати та навчити працівників не боятись  застосовувати  теоретичні  знання  на практиці, працювати в групах та виконувати  нестандартні  завдання  при  наданні  першої  долікарської  допомоги. Також під час проведення заходу було заслухано звіт провідного інженера з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху за 2021 рік та за 1 квартал 2022 року. Отже, формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я працівників водного господарства.

Мукачівське МУВГ

476 переглядів