Спільними зусиллями береги річок будуть чистими

На Рахівщині переселенці (тимчасово переміщені особи) долучилися до толоки, яку  минулого четверга організував працівник Тячівського МУВГ, оглядач гідротехнічних споруд Рахівської дільниці. Прибирання відбулося у селі Богдан.

Богданська територіальна громада стала прихистком для багатьох українців, які приїхали рятуючись від жахіть війни. Спільне прибирання села стала чудовою нагодою познайомитись між собою та зблизитись. Це була особлива толока. Раніше до прибирання залучались працівники місцевих шкіл, садочків, сільської ради, а зараз зібралися місцеві жителі та запросили переселенців. Відгукнулося на дану акцію багато охочих, на прибирання прийшли 36 осіб.

Учасники очищали береги вдовж річки Біла Тиса, з обох боків водотоку.

Ми прибираємо береги річки Біла Тиса, щоб берег мав красивий й привабливий вигляд. Ми вдячні всім мешканцям села Богдан та раді, що можемо щось корисне зробити для громади, котра стала нашою другою домівкою, дала нам прихисток”, – каже Саша, переселенець з Харківщини.

Участь у прибиранні взяли люди з Київщини, Харківщини, Миколаївщини. Люди мали  корисне заняття і трохи відволіклися від негативних новин. Зібрали багато мішків зі сміттям, яке повантажили на причіп автомобіля та вивезли на сміттєзвалище.

Завдяки усім учасників заходу, береги річки  Біла Тиса стали набагато чистішими й чарівно радують око гостей та місцевих жителів.

Тячівське МУВГ

 

632 переглядів