Щорічна акція – День довкілля

На виконання розпорядження Закарпатської обласної військової адміністрації від 14.04.2022 № 118 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», 21 квітня 2022 року працівники БУВР Тиси та міжрайонних управлінь водного господарства (Ужгородське, Мукачівське, Берегівське, Виноградівське та Тячівське МУВГ) взяли участь у вище наведених заходах. Дані роботи проводяться з метою приведення до належного естетичного та екологічного стану території поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах (смугах відведення), на меліоративних системах та водогосподарських спорудах, на територіях адміністративних будівель та виробничих баз.

Працівниками Мукачівського МУВГ було проведено прибирання: лівобережної та правобережної дамб р.Стара в с. Зняцево; лівобережної дамби р.Латориця в м.Свалява. Всього в зоні діяльності управління прибрано 4,5 га прибережних захисних смуг, ліквідовано 2 стихійні сміттєзвалища, вивезено 3,7 м3 сміття.

Працівниками Виноградівського МУВГ прибрано: заплаву р.Тиса в районі с.Гетеня – с. Чепа; правий берег р.Тиса в районі м.Хуст; заплаву р.Тиса в районі с.Дротинці – с.Тросник. Висаджено 30 дерев породи дуб, горіх

Працівниками Ужгородського МУВГ проведено прибирання: прибережної захисної смуги р. Уж на території Ставненської сільської ради; території мехзагону в с.Велика Добронь та території насосних станцій; прибережної захисної смуги р. Латориця в районі мосту автодороги с.Тисаагтелек – с.Малі Геївці на території Великодобронської та Сюртівської територіальних громад; правого берега р. Уж від транспортного мосту через р. Уж в село Оріховиця вверх по течії; правобережної дамби р. Уж с.Невицьке на території Оноківської територіальної громади;

Працівниками Берегівського МУВГ було проведено прибирання: території автоматизовано-вимірювальної станції АВС «Довге» на р.Боржава с.Довге; правобережної дамби р.Боржава та захисної смуги с.Гребля с.Боржава с.Квасово; території навколо гідротехнічних споруд каналу В.Сернянський та МК-2 с.Бакош. Загалом працівниками Берегівського МУВГ було зібрано понад 5 м3 побутового сміття.

Працівниками Тячівського МУВГ прибрано узбіччя дороги в місті Тячів та смт. В.Бичків.

Працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса провели благоустрій прилеглої території адмінбудівлі.

Благоустрій  території адмінбудівлі БУВР Тиси

Благоустрій територій ГТС та території адмінбудівлі Берегівського МУВГ

Прибирання сміття прибережно-захисної смуги р.Боржава

Благоустрій території адмінбудівлі Виноградівського МУВГ  та висадка дерев

Прибирання сміття  у міждамбовому просторі р.Стара працівниками Мукачівського МУВГ

Прибирання сміття прибережно-захисної смуги р.Латориця працівниками Мукачівського МУВГ

Прибирання сміття прибережно-захисних смуг р.Латориця та р.Уж працівниками Ужгородського МУВГ

Прибирання узбіччя дороги в місті Тячів та смт. В.Бичків працівниками Тячівського МУВГ

 

 

 

522 переглядів