Проведення технічного огляду та ремонту техніки, засобів малої механізації та виконання ремонтно-доглядових робіт в Мукачівському МУВГ

З метою підготовки техніки та механізмів до виконання робіт працівниками ремонтно-механічних майстерень проведено технічний огляд та поточний ремонт автомобільної техніки, засобів малоі механізації, які задіяні при виконанні експлуатаційних заходів в зоні діяльності управління. Фахівцями управління проведено техогляд та ремонт наступної техніки: легкового автомобіля ВАЗ-21099, спеціального автомобіля УАЗ-3909; косарки MT8-046L де: проведено повне техобслуговування, заміна масляного насосу та датчика, ремонт елементу ходової частини, заміну топливних шлангів; ремонт правої тормозної системи, проведено заміну підшипників, ременів, ремонт підвісного обладнання.

Даний ремонт виконано за рахунок обмінного фонду управління. Роботи з технічного обслуговування техніки та механізмів виконані в повному обсязі.

З метою виконання обсягів ремонтно-експлуатаційних робіт в квітні місяці оглядачами гідротехнічних об’єктів Мукачівської дільниці та машиністами насосних станцій проводяться ремонтно-доглядові роботи по вирубці чагарнику на площі 4,6га, протяжністю 4,1 км кущорізами, побілка та фарбування гідротехнічних споруд, благоустрій територій:

Благоустрій територія насосної станції № 18 с.Чомонин

Виконання ремонтно-доглядових робіт на меліоративних мережах в зоні діяльності Мукачівського МУВГ

Мукачівське МУВГ

510 переглядів