Робоча зустріч з партнером проєкту SAFETISZA Берегівською райдержадміністрацією

 

Минулого тижня, 18 лютого, відбулася робоча зустріч представників Головного бенефіціару проєкту БУВР Тиси та партнерської організації Берегівської районної державної адміністрації в рамках впровадження українсько-угорського інфраструктурного проєкту  «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (SAFETISZA).

Менеджер проєкту, начальник відділу міжнародного співробітництва та міжнародних проєктів БУВР Тиси Марина Скраль та начальник відділу фінансового та ресурсного забезпечення Берегівської РДА Оксана Мірявець разом з експертами обговорили низку актуальних питань реалізації проєкту.

На робочій зустрічі були висвітлені результати впровадження запланованих інфраструктурних заходів на Затисянщині, зокрема, виконання будівельних робіт з реконструкції лівобережної дамби р.Тиса на ділянці с.Теково – с.Гетеня Виноградівського району, де практично завершені роботи з реконструкції тіла дамби, проводяться роботи з влаштування експлуатаційної дороги на гребені дамби, облаштування укосів та інших споруд. Для забезпечення належного експлуатаційного догляду за дамбою та гідротехнічними спорудами, в рамках проєкту було закуплено два трактори з причепами та навісним обладнанням і засоби малої механізації (мотокоси, бензопили).

Експерти обговорили завдання для реалізації спільних заходів третього року впровадження проекту, зокрема, сприяння реалізації інфраструктурних заходів, закупівлі обладнання, проведення комунікаційних заходів, виконання фінансово-економічної роботи, підготовки та подання звітних матеріалів в рамках проєкту.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

464 переглядів