Практичні навчання у разі виникнення загрози надзвичайних ситуацій природного характеру у Виноградівському МУВГ

9 лютого 2022 року на базі Виноградівського міжрайонного управління водного господарства було проведено навчання диспетчерської служби управління на тему «Дії диспетчерів у разі виникнення загрози виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру (паводок, повінь, льодохід)», в ході якого були розглянуті проблемні питання та виконалися практичні заходи при приведенні управління до підвищеної готовності.

11 лютого 2022 року Виноградівське МУВГ разом з представниками Берегівським РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області, а саме головним фахівцем, майором служби цивільного захисту Фаркаш Н.І., представником місцевих органів самоврядування Виноградівської територіальної громади, завідувачем сектору оборонної роботи та цивільного захисту міської ради Фурик Ю.Ю. та місцевих громад провели тренування та відпрацювали дії на випадок загрози та виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру. Практичні навчання проводилось в с.Великі Ком’яти Виноградівської ТГ, на ділянці водозахисного земляного валу, де може виникнути ймовірна загроза переливу, в наслідок чого можливий розмив та руйнування земляного водозахисного валу з подальшим затопленням частини села.

Також було проведено, відповідно до виконання рішень Державної комісії ТЕБ та НС та плану заходів центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, практичні заходи щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2022 році. Комісією було здійснено виїзд на місця можливих утворень льодових заторів, складено відповідні акти обстежень зазначених місць та розробленого відповідні заходи оперативного реагування.

Виноградівське МУВГ

475 переглядів