Тривають спільні обстеження пошкоджених січневим паводком комунальних гідротехнічних водозахисних споруд на території Виноградівської територіальної громади

Так, під час проходження паводку 4-5 січня 2022 року на р. Боржава в с. Великі Ком’яти Виноградівської територіальної громади Берегівського району поблизу вул. Вашингтона відбувся перелив паводкових вод через лівобережний водозахисний земляний вал, що в подальшому призвело до його руйнування та затоплення окремих дворогосподарств, сільськогосподарських ділянок.

11 січня 2022 року представниками Виноградівської територіальної громади, старости села Великі Ком’яти та Виноградівського міжрайонного управління водного господарства було проведено комісійне обстеження небезпечних ділянок, які зазнали руйнування під час пропуску січневого паводку й складено відповідні акти обстеження.

1 лютого 2022р. представниками Виноградівського МУВГ за участю заступника та фахівців Виноградівської ТГ було здійснено комісійний виїзд та огляд місця розмиву земляного водозахисного валу для визначення об’ємів руйнування, з подальшим складанням кошторисної документації щодо відновлення земляного валу в місці розмиву.

За результатам проведених обстежень, комісією вирішено укласти угоду між Виноградівським МУВГ та Виноградівською ТГ щодо виконання робіт з відновлення водозахисного земляного валу для захисту громади від шкідливої дії вод.

Виноградівське МУВГ

799 переглядів