Відбулась онлайн зустріч заступників Уповноважених Урядів Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод

У такому вже звичному на сьогоднішній час онлайн режимі 20  грудня 2021 року відбулась зустріч заступників Уповноважених Урядів та керівників Робочих груп Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод. Українську делегацію очолював начальник БУВР Тиси, заступник Уповноваженого Уряду України Олег Кисіль, словацьку – технічний директор водного господарства, заступник Уповноваженого Уряду Словацької Республіки Павел Віраг.

Сторони обговорили виконання рішень протоколу XVІІ Української-Словацької Комісії з питань прикордонних вод, яка відбулася 24-27 червня 2019 р. у м. Вилково, Україна, питання двостороннього співробітництва протягом 2019-2021 рр., зокрема, щодо організації протипаводкового захисту в басейнах річок Уж та Латориця, охорони якості прикордонних вод та гідрометеорологічної ситуації.

Також окремим завданням було підготувати проект протоколу ХVІІІ засідання Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод, яке через карантинні обмеження, спричинені COVID-19, не відбулося в минулому році  і заплановане на 2022 р.

Заступники відмітили, що робота в рамках Робочих груп велася у постійному режимі, незважаючи на карантинні обмеження.

За результатами онлайн зустрічі був підготовлений відповідний протокол заступників Уповноважених, яким сторони обмінялись за допомогою електронної пошти.

 

345 переглядів