ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТА SAFETISZA НА ЗАТИСЯНЩИНІ

На запрошення Партнера міжнародного проекту міжнародної технічної допомоги (Грантовий контракт №HUSKROUA/1701/LIP/003),  8 грудня, відбулась зустріч експертів  Виноградівського МУВГ з представниками органів місцевого самоврядування, старостами сіл Сасово та Чепа – Криванич І.В. , Матій С.Ю. Під час зустрічі було проведено огляд та обговорення ходу будівництва, питання впровадження запланованих заходів,  з реконструкції лівобережної дамби р.Тиса.  Оглянули реконструйовану гідротехнічну споруду в межах їхньої територіальної громади та оцінили роботи з влаштування експлуатаційної дороги на гребні дамби. Під час зустрічі ознайомились з виконанням додаткових робіт по об’єкту «Реконструкція лівобережної дамби р.Тиса на ділянці с.Теково–с.Гетеня Виноградівського району Закарпатської області», будівництво берегоукріплення та ліквідації розмиву берега в с. Гетеня.

Дане берегоукріплення відіграє важливу роль, в збереженні новозбудованої дамби, реконструкція якої здійснюється в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги ЄС «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (Грантовий контракт № HUSKROUA/1701/LIP/003 від 13 серпня 2019 року).  В кінці зустрічі старости сіл висловили свою вдячність за вчасно та якісно виконані роботи по реконструкції дамби та влаштування твердого покриття на гребні дамби до їх населених пунктів.

Виноградівське МУВГ

 

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

 

 

615 переглядів