Відбулася робоча зустріч з партнером проєкту SAFETISZA Берегівською райдержадміністрацією

У вівторок, 28 вересня, в рамках впровадження інфрастурктурного проєкту «Зміцнення тарнскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (SAFETISZA), начальник БУВР Тиси, керівник проєкту Олег Кисіль і експерти БУВР Тиси провели виїзну робочу зустріч з партнерською організацією Берегівською райдержадміністрацією.

Берегівська районна державна адміністрація є правонаступником Виноградівської райдержадміністрації, яка стала партнером проєкту ще при складанні заявки на грант щодо спільного українсько-угорського проєкту SAFETISZA, який передбачає реалізацію комплексу заходів з протипаводкового захисту на території Батарської меліоративної системи: реконструкцію дамб і каналів, берегоукріплення, будівництво гідротехнічних споруд, розвиток центрів з протипаводкового захисту, що дозволить значно покращити захист населення і територій по обидва боки кордону. Саме тому ці заходи є пріоритетними в рамках спільної Українсько-Угорської Протипаводкової Програми та відповідають 4 і 5 Пріоритету Стратегії ЄС щодо Дунайського регіону.

Участь у робочій зустрічі взяв в.о. голови Берегівської райдержадміністрації, перший заступник голови Віталій Матій та працівники партнерської організації.

Учасники зустрічі обговорили стан реалізації заходів проєкту, співробітництво в рамках Грантового контракту від 13.08.2019 №HUSKROUA/1701/LIP/003 і Угоди про партнерство з Берегівської райдержадміністрацією, зокрема, планування спільних заходів, виконання фінансового плану, плану закупівель і звітності в рамках впровадження проєкту.

 

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

                                                              

439 переглядів