Виконання першочергових невідкладних робіт в зоні діяльності Тячівського МУВГ

Тячівське міжрайонне управління водного господарства заключило договір  з Тересвянською селищною радою на виконання робіт згідно проектно-кошторисної документації «Регулювання русла р.Тересва в смт.Тересва Тячівського району» та «Першочергові невідкладні заходи по недопущенню розмиву лівобережної дамби на річці Тересва в смт.Тересва, Тячівського району, Закарпатської області».

Метою проведення робіт є уникнення подальшої руйнації лівобережної дамби, покращення і збільшення пропускної спроможності  русла р.Тересва та захист населення смт.Тересва під час паводків, повеней та льодоходу.

В першу чергу виконані роботи по розчистці русла річки для відведення течії від пошкодженої лівобережної дамби, також було влаштовано прокоп та тимчасову перемичку, яка в свою чергу дала змогу виконати ряд заходів:

  • укладення фашину по лінії розмиву;
  • засипання пазухи розмитого тіла дамби;
  • планування укосів.

Роботи виконані в повному обсязі.

В роботі було задіяно 3 одиниці техніки: екскаватор Doosan, самоскид КрАЗ, бульдозер  Caterpillar, та 5 працівників управління.

Дані роботи виконані в рамках заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Тиса в зоні діяльності Тячівського МУВГ на 2013-2021 рр.

Тячівське МУВГ

555 переглядів