Триває виконання ремонтних робіт на насосній станції НС-21Б Берегівської меліоративної системи в с. Соловка Ужгородського району

З початку 2021 року силами Ужгородського МУВГ виконуються роботи з поточного ремонту насосної станції НС-21 Берегівської меліоративної системи та очищення відвідного меліоративного каналу МК-3 «Авангард» в с. Соловка, Ужгородського району.

Восени 2020 року 1529,4 тис. грн. виділені Ужгородському МУВГ з державного бюджету України використано на закупку матеріалів та паливно-мастильних матеріалів для проведення данного поточного ремонту насосної станції та розчистки меліоративного каналу. Зважаючи на тривалу експлуатацію, будівля самої станції, територія і електрообладнання потребували ремонту та часткового оновлення.

Насосна станція була збудована та здана в експлуатацію у 1986 році. Дана станція є осушувально-зволожувальною, тобто вона здатна як відкачувати надлишкову воду під час повені та паводків з каналів до річки Тиса, так і подавати воду з річки Тиса до каналів у засушливі періоди для обводнення.

Протягом квітня-червня 2021 року працівниками «Дільниці насосних станцій та профілактично-налагоджувальної групи» Ужгородського МУВГ виконані роботи із оновлення та заміни освітлення в будівлі насосної станції та на її території, ремонт та заміна насосно-силового обладнання (насосів технічної води), а також розпочато роботи з ремонту самої будівлі НС-21 та впорядкування її території

Для забезпечення виконання водогосподарських заходів насосна станція повинна працювати в комплексі з гідротехнічним спорудами та каналами як цілісна міжгосподарська мережа. Враховуючи це, працівниками Великодобронської експлуатаційної дільниці розпочато культуртехнічні та земляні роботи з очищення відвідного міжгосподарського каналу МК-3 «Авангард», який підводить воду до НС21.

Виконання ремонту  та заміни  насосно-силового обладнання – насосів технічної води на НС-21 БОС

Оновлення та заміна освітлення в будівлі насосної станції та на її території

 

Ужгородське МУВГ

486 переглядів