Проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці в Мукачівському МУВГ

З метою створення на виробництві безпечних умов праці, покращенню знань працівників з питань охорони праці та дотримання типового Положення про  порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці навчання, інструктаж і перевірку знань працівників з питань охорони праці, пожежної безпеки та безпеки руху протягом травня місяця постійно діючою комісією управління було проведено навчання та перевірку знань працівників у з питань охорони праці, пожежної безпеки та безпеки руху. Навчання проводились згідно затверджених тем, що зафіксовано у журналі переліку занять по охороні праці по кожному підрозділу.

Згідно графіку перевірки знань та безпеки дорожнього руху, для працівників управління  відбулася перевірка знань :

  1. Для працівників Мукачівської дільниці та дільниці гірських річок – 25 – 26 травня
  2. Для працівників дільниці насосних станцій і енергоефективності – 12 – 13 травня
  3. Для працівників служби механізації – 18 травня 2021 року
  4. Інженерно-технічні працівники – 27 травня 2021 року.

Комісія перевірила у працівників знання вимог системи управління охорони праці в системі Держводагентства України, законодавчих нормативних актів з охорони праці, законодавства про працю, організацію безпечної  роботи з  охорони праці згідно вимог ДБНА.3.2.-2-2009 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві», Правил безпечної експлуатації насосних станцій водогосподарських систем НПАОП 01.41.-1.11.-10, Правил безпечної експлуатації каналів, трубопроводів інших гідротехнічних споруд у водогосподарських системах меліорації ДНАОП 2.2.00-1-12-00, Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів НПАОП 0.00-1.01-07, знання безпечної експлуатації газового господарства, електробезпеки, гігієни праці і виробничої санітарії, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху, ліквідація, надання першої допомоги потерпілим.

По підсумках іспитів складено протоколи засідань комісії по перевірці знань з питань охорони праці, навчання пройшли – 91 працівник управління.  Мукачівське МУВГ приділяє значну увагу охороні праці та вважає одним із пріоритетів своєї діяльності. Всі етапи навчання проведено з дотриманням карантинних вимог.

Мукачівське МУВГ

657 переглядів