Виконання експлуатаційних заходів у зоні діяльності Ужгородського МУВГ

Для забезпечення належного утримання, надійного та безпечного функціонування водозахисних гідротехнічних споруд й водогосподарських об’єктів згідно доручень Держводагентства України від 05.01.2021 р. №3/3/3/15-21 «Щодо планових показників діяльності водогоспордарсько-меліоративного комплексу у 2021 році», БУВР Тиси від 09.03.2021 р. № 08-22/293 «Щодо початку проведення доглядових робіт на гідротехнічних спорудах», Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства проводяться ремонтно-доглядовіроботи та експлуатаційні заходи  на території Ужгородського району.

З метою виконання ремонтно-експлуатаційних робіт працівниками управління виконувалися роботи з обкошуванню від трав’яної рослинності водозахисних дамб, каналів, вирубка чагарнику, фарбування та побілка гідротехнічних споруд, благоустрій територій насосних станцій, адмінбудинків та виробничих баз .

Всього з початку 2021 року Ужгородським МУВГ виконано наступний обсяг робіт:

– очищення міжгосподарських каналів від намулу  – 5,6 тис..м

– обкошування укосів водозахисних дамб від травяної рослинності – 62,6 га / 34,3 км (в т.ч. механізованим способом, косарками – 41,4 га та вручну – 21,2 га)

– вирубка чагарнику – 45,2 км (в т.ч. кущорізами –14,5 км).

Обкошування укосів каналу Чаронда-Латориця косаркою та вручну

Обкошування вручну прикордонної ділянки дамби р.Тиса в с.Саловка

Очистка від намулу та вирубка чагарнику канала МК-3 Авангард с. Соловка

Благоустрій територій насосних станцій

 

Ужгородське МУВГ

560 переглядів